تلفن پشتیبانی 38429 - 021

گریل مایکروفر چیست ؟

شرکت خدمات پس از فروش لوازم خانگی > اخبار و مقالات > گریل مایکروفر چیست ؟

امروزه مایکروفر برای پخت و پز در بیشتر در آشپزخانه های مدرن استفاده می شود و آنهایی که علاقه به غذاهای فست فودی دارند و زمان و حوصله پخت و چز های سنتی را ندارند بسیار به این وسیله کاربردی علاقه نشان می دهند. ما در این مقاله قصد داریم تا یکی از کاربردهای خوب مایکروویو یعنی خاصیت گریل کردن را به شما عزیزان آموزش دهیم.

گریل مایکروفر چیست

گریل در مایکروفر چیست ؟

برای خیلی از ماها این سوال پیش آمده که گریل مایکروفر چیست ؟ یا گریل کردن در مایکروفر چگونه انجام می شود ؟ و سوالاتی از این دست که ما در این مقاله قصد داریم به آنها بپر دازیم و از مزیت های گریل کردن توسط مایکروفر صحبت کنیم لطفا تا پایان با ما همراه باشید.

هر خوراکی که با حرارت ملایم دستگاه گریل و یا با استفاده از توری مشبکی که روی منتقل یا اجاق گاز خانه { ‎منزل } قرار داده‌ایم،‌پخته می‌شود؛‌یعنی گریل شده است.قبل از هر چیز باید بگویم که گریل کردن بیشتر به سرخ کردن شبیه است.

در هر دو روش پخت از حرارت مستقیم استفاده می شود اما هنگام گریل کردن حرارت از بالا ساطع می شود و هنگام سرخ کردن حرارت از پایین منتقل می شود.

نحوه استفاده از گریل مایکروفر

در ماکروفر از دکمه گریل (Grill) می‌توانید برای برشته کردن سطح غذای پخته شده استفاده کنید. در این حالت غذا بدون در پوش، روی پایه قرار می‌گیرد.

همچنین گریل کردن راهی سالم برای پختن است چون چربی آن می سوزد و خوراکی کم چرب ولی با طعم مناسب خواهید داشت.

همیشه به یاد داشته باشید که لایه ضخیمی از گوشت را گریل نکیند چون بیرون آن می سوزد و داخلش خام می ماند.

دکمه گریل ممکن است تا سه درجه تنظیم داشته باشد که هر کدام مختص یک سری از غذاهاست.: قابلیت گریل در مایکروفر با استفاده از المنت های حرارتی، برای سرخ و برشته کردن غذا

کار با گریل مایکروویو

گریل (۱): حرارت زیاد و زمان کوتاه (فقط روی غذا برشته می‌شود و سریع‌تر عمل می‌کند) ماهی، مرغ، کیک، پیتزا و همبرگر
گریل (۲): حرارت کم و زمان زیاد (فقط روی غذا را برشته می‌کند) مانند مثال‌های بالا با زمانی طولانی‌تر تا حضور مهمان (زمانی که ما فرصت به اندازه کافی داریم).
گریل (۳): حرارت و زمان در حد هم. فقط زیر غذا را برشته می‌کند. برای ته دیگ، ته چین، زیر کیک و زیر خمیرها به کار می رود.

تفاوت گریل کردن با مایکروفر و گریل کردن به روش سنتی

كباب كردن یك روش كم چربي براي طبخ غذا است اما بايد هوشيار باشيم كه اگر گوشت كبابي زياد مصرف شود خطر ابتلا به سرطان را در پي خواهد داشت. اين مطالعات نشان مي‌دهد كه برگرها و كباب‌هاي آبدار بويژه در حالت نيم سوز و ذغالي شده حاوي مواد سرطان‌زا هستند.

محققان در توضيح اين مطلب مي‌گويند: وقتي شما گوشت را روي ذغال كباب مي‌كنيد، مقداري از چربي گوشت روي ذغال و خاكستر مي‌ريزيد و وقتي چربي با اين حرارت بسيار زياد برخورد مي‌كند ماده سرطان‌زا توليد مي‌شود كه اين ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمي‌گردد و براي بدن خطرناك است.

درمایکروفر: گریل کردن مزیت هایی دارد که باحرارت غیرمستقیم پخته میشود واین روش دود ازسوختگی تولید نمیشود

در مایکروفرهای سولاردم که تکنولوژی انحصاری شرکت ال جی است، علاوه بر ترکیبی از مایکروویو، گریل و کانوکشن، یک لامپ هالوژنه هم در دستگاه مایکروفر ال جی تعبیه شده است. این لامپ سرعت گرم و سرخ شدن مواد غذایی را بالا برده و علاوه بر پخت سریعتر و صرفه جویی در زمان، مصرف برق و انرژی کمتر و  نیز حفظ شدن بیشتر خاصیت مواد غذایی را سبب می شود.

در این دستگاه ها گرما هم از پایین و هم از بالا تولید شده که باعث می شود حرارت به شکل یکنواخت تری به غذا رسیده و علاوه بر سریعتر آماده شدن غذا، هم مواد مغذی موجود در آن حفظ شده و هم مصرف برق کمتر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع با کارشناس