تلفن پشتیبانی 38429 - 021

وسایل ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش دوم)

شرکت خدمات پس از فروش لوازم خانگی > اخبار و مقالات > وسایل ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش دوم)

وسایل ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش دوم)

حتماً برای شما هم پیش آمده است که می خواستید کاری را در آشپزخانه تان انجام دهید امّا با کمبود وسایل ضروری روبرو شده اید. مثلاً وقتی می خواهید گوشت هایی را که خریداری کرده اید، تمیز کنید حتماً به چاقوهایی تیز و برنده نیاز پیدا می کند. همچنین یک تخته برش بزرگ هم می تواند کارتان را در آشپزخانه راحت تر کند. به طور کلی، برای کار کردن در آشپزخانه نیاز به یک سری وسایل دارید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

قهوه جوش

کسانی که طرفدار قهوه هستند هر روز با نوشیدن قهوه در خانه لذت می برند و به آرامش دست پیدا می کنند. بهترین کار این است که قهوه مورد علاقه تان را خودتان آماده کنید. اگر قهوه جوشی را در خانه داشته باشید می توانید سریع تر و در زمان کمتری قهوه تان را درست کنید. یکی از گزینه های بسیار خوبی که می توانید داشته باشید قهوه سازی است که قابلیت برنامه دهی و ساخت انواع گوناگون قهوه را دارد.

دستگاه همزن برقی

یکی از وسایلی که زودتر از همه باید در لیست خریدتان برای آشپزخانه قرار بگیرد، غذا ساز چند منظوره و همه کاره است. این دستگاه می تواند کارهای بسیاری انجام دهد و مانند یک دستیار حرفه ای در آشپزی کمک تان بکند. قسمت همزن برقی که در این دستگاه ها وجود دارد یکی از پرکاربرد ترین بخش های آن به شمار می رود.

رنده برقی

بی شک می توان گفت یکی از کارهای سخت و خسته کننده رنده کردن سیب زمینی، پیاز، خیار و… است. برای این منظور نیاز به یک رنده برقی در آشپزخانه خواهید داشت تا بتوانید به سرعت کارها را پیش ببرید.

ظروف نگه دارنده شفاف

در تمام آشپزخانه ها وجود ظروف نگهدارنده برای نگهداری انواع مواد خوراکی، حبوبات، ادویه جات و… ضرورت دارد. به شما پیشنهاد می کنیم که از ظروف شیشه ای برای نگهداری مواد خوراکی استفاده کنید تا به راحتی بتوانید داخل آن را ببینید. مهم ترین نکته ای که در مورد این ظروف وجود دارد این است که درب های آن ها باید کامل بسته شوند تا رطوبت باعث فاشد شدن و یا خشک شدن مواد خوراکی داخلشان نشود.

خرد کن

معولا برای میکس کردن و خرد کردن در آشپزخانه ها از غذا ساز استفاده میکنیم. هر چند که غذا ساز یکی از پر کاربردترین لوازم آشپزخانه است اما استفاده از آن برای کارهای کوچکی مثل خرد کردن پیاز و جعفری، عاقلانه به نظر نمی آید .در اینگونه موارد بهتر است یک خردکن در آشپز خانه داشته باشید تا مجبور نشوید برای هر کار کوچکی از غذا ساز استفاده کنید. استفاده از بعضی خرد کن ها بسیار راحت است و تمیز کردن آن هم بر خلاف غذاساز زمان زیادی نمی برد.

سرویس قابلمه با کیفیت

یکی از اصلی ترین ظروفی که برای پخت و پز در آشپزخانه  ضروری است،  سرویس قابلمه است. مواد غذایی برای اینکه پخته شوند به حرارت نیاز دارند و قابلمه این حرارت را به مواد غذایی انتقال می دهد. ویژگی هایی که سرویس قابلمه دارد تاثیر مستقیمی بر اندازه پخت و پز و یا عناصر مفید یا مضر غذا دارد. بنابراین توصیه می کنیم که خرید یک سرویس قابلمه با کیفیت را در نظر داشته باشید تا بتوانید با انتخاب مناسبی که می کنید یک سرویس با عمر بالا خریداری کنید.

بخارپز

اگر این وسیله را داشته باشید می توانید غذاهای سالم، خوش طعم و در عین حال رژیمی را تهیه کنید. به شما پیشنهاد می کنیم که از بخارپز های بامبو به جای بخارپز های فلزی استفاده کنید. به دلیل این که این بخارپز ها آب را به خود جذب می کنند و از شل شدن سبزیجات جلوگیری می کنند. زمانی که می خواهید غذایی را بخارپز کنید بهتر است یک حوله تمیز را درون ظرف قرار دهید، با این کار بخار داخل ظرف جذب حوله می شود و غذا پخته سریع تر می شود.

چاقو تیزکن

برای اینکه سرعت عمل شما در آشپزی بالا برود نیاز به چاقوها و قیچی تیزی دارید و برای اینکه قیچی و چاقو تیزی داشته باشید وجود یک چاقو تیز کن در آشپزخانه تان ضروری خواهد بود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع با کارشناس