تلفن پشتیبانی 38429 - 021

این مواد غذایی را فریز نکنید

شرکت خدمات پس از فروش لوازم خانگی > اخبار و مقالات > این مواد غذایی را فریز نکنید

این مواد غذایی را فریز نکنید 

شاید شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که از فریز کردن مواد غذایی و دسترسی آسان به آن ها لذت می برید. امّا اگر به فریز کردن انواع مواد غذایی عادت دارید، کمی دست نگه دارید. با ما همراه شوید تا برایتان شرح دهیم که کدام مواد غذایی را نباید فریز کنید.

سیب زمینی

نگهداری سیب زمینی در یخچال بر طعم و مزه آن اثر بدی می گذارد. سیب زمینی رطوبت را از طریق کیسه پلاستیک جذب می کند و روند فساد آن افزایش پیدا می یابد.

نوشیدنی های گازدار

بی‌شک شما این اشتباه را مرتکب نخواهید شد! اگرچه فریز کردن نوشیدنی‌های گازدار به نظر جالب می آید اما بسته بندی این قوطی ها به خصوص از نوع آلومینیومی بی شک در فریزر منفجر خواهد شد و همه جا را آغشته به مواد چسبناک درون خود خواهد کرد. بهتر است این مواد را در یخچال نگهداری کنید و اگر جزو نوشیدنی‌های سالم نیستند، بد نیست آن‌ها را تا سطل زباله مشایعت کنید.

گوجه فرنگی

فریزر طعم و خاصیت گوجه فرنگی را از بین می برد، باعث آب افتادن آن می شود و تمامی خواص آن را از بین می برد. بنابراین بهتر است بیخیال فریزری کردن این ماده غذایی شوید و آن را به صورت تازه مصرف کنید.

پاستا یا ماکارونی پخته شده

قراردادن ماکارونی یا پاستای پخته شده در فریزر منجر به پیدایش ماده ای شل و وارفته می‌شود که به جای این که اشتهای شما را ترغیب کند، آن را کور خواهد کرد. البته اگر پاستای نیم پز خود را فریز کنید در زمان مصرف کافیست آن را داغ کنید. حتی اگر در کنار آن سس مخصوص هم دارید می توانید آن را در قالب یخ قرار دهید و در فریزر بگذارید. زمانی که به آن نیاز داشتید فقط کافیست آن را روی پاستای خود بریزید و گرم کنید. بی‌شک از این غذای فوری لذت خواهید برد.

سیر

سیر بعد از قرار داده شدن در فریزر حالت سفتی و انسجام بافتهای خود را از دست می دهد. بهترین محیط برای نگهداری سیر محلی خشک و خنک است اما دمای بسیار پایین فضای خوبی برای نگهداری از این ماده غذایی مفید و مقوی نخواهد بود.

تخم مرغ

با وجود اینکه قرار دادن تخم مرغ همزده در فریزر راه حل بسیار خوبی است اما آب موجود در تخم مرغ آب پز سبب ترکیدن آن و در نتیجه جذب باکتری‌ها به درون آن می‌شود. حتی اگر هم پوسته آن نترکد، سفیده تخم مرغ حالت لاستیکی به خود می‌گیرد. به همین سبب فریز کردن تخم مرغ سفت شده  کار خوبی نیست. همچنین قرار دادن سس هایی که بر پایه تخم مرغ درست می‌شوند مانند سس مرینگ، کاستارد و مایونز نیز در فریزر اشتباه است زیرا شکل ظاهری خود را از دست خواهند داد.

پیاز

بدترین ایده برای نگهداری پیاز این است که این ماده غذایی خوشمزه را داخل فریزر قرار دهید. دمای بسیار پایین فریزر موجب می شود که لایه های پیاز نرم و غیر قابل مصرف شوند.

گیاهان معطر

گیاهان معطر تازه با فریز شدن تبدیل به ماده ای وارفته و قهوه ای رنگ می‌شوند. با تغییر دمای شدید، این گیاهان بافت و رنگ خود را کاملا از دست خواهند داد. البته راه دیگری برای نگهداری از این مواد در فریزر وجود دارد. به طوریکه اگر سبزیجات معطر خود را خرد کنید و با کمی روغن زیتون در قالب های یخ قرار دهید شانس نگهداری آن‌ها را در فریزر خواهید داشت.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع با کارشناس