تلفن پشتیبانی 38429 - 021

هشدار: سبزی را به صورت سرخ شده فریز نکنید!

شرکت خدمات پس از فروش لوازم خانگی > اخبار و مقالات > هشدار: سبزی را به صورت سرخ شده فریز نکنید!

هشدار: سبزی را به صورت سرخ شده فریز نکنید!

زمستان که می شود زنان خانه دار و با سلیقه به فکر پر کردن فریزر از مایحتاج زمستانی می افتند. در ادامه نکاتی درباره نحوه صحیح فریزر کردن سبزی برایتان شرح می دهیم تا ناخواسته موجب بیماری اعضای خانواده تان نشوید. با ما همراه باشید.

  • به یاد داشته باشید که بهترین روش مصرف سبزیجات، مصرف به صورت تازه است که کلیه خواص آنها حفظ می‌شود. درصورتی که مجبور به نگهداری سبزیجات هستید، اگر آن ها را به صورت خام فریز کنید، باز هم خیلی بهتر است. در این روش قطعا خواص سبزیحات بیشتر از حالتی که آن ها را بپزید و فریز کنید، حفظ می‌شود. ولی به طور کلی یکسری از ویتامین‌ها با فریز شدن از بین می‌روند.
  • به یاد داشته باشید چنانچه سبزی سرخ شود، مواد مضر روغن در سبزی ذخیره می‌شود و در زمان مصرف وارد بدن می شود.
  • به تازگی قیچی های مخصوص خرد کردن سبزی با داشتن چند لبه تیز به بازار آمده که ابزار خوبی برای خرد کردن سبزیجات هستند، با کمک این قیچی ها هم می توانید سبزی ها را به راحتی برای مصرف خرد کنید.
  • نحوه صحیح آماده کردن سبزی برای قرار دادن آن در فریزر به این ترتیب است: بعد از خرد کردن سبزی، حرارت مختصری به آن داده بدهید. از آنجا که سبزی با حرارت دیدن آب می‌اندازد و بخار روی آن می پیچد، نیازی به سرخ کردن با روغن ندارد. پس از آن که آب سبزی تبخیر شد، باید اجازه داد تا سبزی سرد شود، سپس آن را در لایه های نازک بسته بندی و داخل فریزر قرار دهید.
  • سبزی را می توان 2 تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد و اگر بیش از این مدت داخل فریزر بماند، ارزش تغذیه آن کم نمی‌شود بلکه مواد معطرش کم می شود.
  • یک روش برای فریز کردن سبزی این است که قالب یخ پلاستیکی یا سیلیکونی یا فلزی ای را آماده کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری از سبزی خرد شده را داخل هر قالب ریخته و روی آن یک قاشق آب بریزید. اگر سبزی شما به اندازه کافی آبدار است می توانید بدون اضافه کردن آب آن را فریز کنید، برای این منظور سبزی خرد شده را داخل قالب ریخته و با دست کمی فشار دهید تا سبزی به طور فشرده داخل قالب قرار گیرد. شما می توانید به جای آب از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده کنید.
  • خوب است بدانید، در صورتیکه مواد غذایی منجمد شده را از داخل فریزر بیرون آورید و از حالت انجماد درآورید و پس از مصرف، مقداری از آن مجددا داخل فریزر قرار گیرد، املاح و ویتامین‌ها و مواد معطر آن خارج می‌شود. بنابراین این ماده غذایی ارزش تغذیه‌ای ندارد. در این حالت در مورد سبزی فقط از فیبر آن می توان استفاده کرد.
  • یک روش دیگر برای فریز کردن سبزی استفاده از آب مرغ یا آب گوشت است. در این روش، موقعی که مرغ یا گوشت یا قلم را پختید آب آن را جدا کرده و از صافی رد کنید و موقع فریز کردن سبزیجات از آب گوشت یا مرغ داخل قالب های یخ بریزید. اگر قصد استفاده از سبزی برای سوپ دارید بهتر است از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید.
  • اگر سبزی در بسته‌های صاف و مقطع بسته بندی و داخل فریزر قرار داده شود و زمان استفاده، بسته بیش از اندازه مصرف باشد می‌توان بسته را شکست و مابقی را داخل فریزر قرار داد. در این صورت به شرط این که بسته‌بندی آلوده نشده باشد، مشکلی در ارزش تغذیه‌ای سبزی ایجاد نمی‌شود.
  • سبزی های یخ زده را داخل قالب یخ نگهداری نکنید. بلکه وقتی سبزی ها کاملاً یخ زد، آنها را از داخل قالب یخ خارج کنید و داخل ظرف مناسب یا بسته بندی فریزری قرار دهید. موقع استفاده به هر تعداد از این قطعه ها نیاز داشتید از فریزر خارج کرده و مابقی را مجددا داخل فریزر قرار دهید. سبزی را با این روش به مدت ۲ تا ۳ ماه می توانید داخل فریزر نگه داری کنید.
  • به طور کلی در تغذیه سالم سرخ کردن هیچ نوع ماده غذایی ای توصیه نمی شود و مواد غذایی باید در حد تفت دادن حرارت ببینند و موقع استفاده سرخ شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع با کارشناس